Filled Under: , , ,

Kahvaltılarım Artık Daha Güzel

Share

Doğum günüm demek hediyeler demektir. İnsanı hediyeden daha mutlu eden ne olabilir ki. İçinde ne olduğunu merak ettiğin süslü paketler.
İşte benim "ne hediye aldın bi ipucu ver" sorularıma dayanamayan eşim hediyelerimden bir tanesini erken doğum günü hediyesi olarak bana vermeye karar verdi. Her sabah tost makinesinde ekmek kızartmama artık gerek yok! Çünkü artık çok şık bir ekmek kızartma makinem var. Neyle Ne Gider detayları sizle paylaşıyor;


Araba hız göstergesine benzeyen kızartma ayarı ile istediğim kızarıklıktaki tost ekmeğim hazır. Ayrıca dondurulmuş ekmeklerinizi de defrost özelliği sayesinde çözdürüp kızartabilir, kızartmış olduğunuz ekmekler siz diğerlerini hüpletirken soğursa reheat özelliği sayesinde yeniden ısıtabilirsiniz. Artık sabah kahvaltılarım daha lezzetli. Bir de kızarmış ekmeğin kalorisinin de daha düşük olduğunu düşünürsek hayat daha güzel.

Hayatımda gördüğüm en tarz elektronik ev eşyasıdır ayrıca kendisi. üzerindeki prizmatik şekilleri, parlak yüzeyi ile mutfağıma yeni bir trend getirdi. Ne de olsa İtalyan, tarz ondan sorulur. Bu arada siz de kendinize almak ya da hediye etmek isterseniz, markası Delonghi. 

0 yorum:

Yorum Gönder