Filled Under: , ,

9 Kolay ve Ucuz, Ev Düzenleme Önerisi

Share

İşte evimizde ve dolaplarımızda yığılmış ve düzensiz görünen eşyaları düzenlemek için birkaç ipucu! Kolay ve ucuz bir şekilde, biraz yaratıcılıkla evinizi düzenlemek çok kolay!

Kadınlar için asla yetmeyen ve hep bir yenisine ihtiyaç duyulan çantalar ve ayakkabılar, evimizde düzenlenmesi ve saklama alanı bulmakta zorlanılan eşyalardır.


1



Çengeller ve duş perdesi halkalarıyla dolap içine asacağınız çantalarınız düzenlenmiş ve ferah bir görünümün yanı sıra çantalarınızı hem şekli bozulmadan saklamanıza hem de kolayca bulabilmenize yardımcı olur. 

Küçük tel sepetleri, ister dolap içine isterseniz çıkış kapısının hemen yanına dekoratif amaçla asabilirsiniz.


2



Eski bir merdiveni, evinizin girişine yerleştirerek saklama alanı sıkıntınıza çözüm bulurken rengarenk topuklu ayakkabılarınızı sergileyebilir, şemsiyelerinizi de asabileceğiniz bir alan yaratmış olabilirsiniz. 

Terlik, sandalet ve çizmelerinizi dolaplarınızda asarak da saklayabilirsiniz.

3



Sürekli kaybettiğiniz ve bir arada tutmakta zorlandığınız saç firketelerini dolap kapağı içine yapıştırabileceğiniz şerit mıknatıslarla artık çok daha kolay bulabilirsiniz.

4



İşte evdeki tüm kabloları bir kutuda ve birbirine dolanmadan saklayabilmenin ucuz yolu. Tuvalet kağıtlarının rulolarını atmayıp saklamaya başlayabilirsiniz.

5



Prizlere ve bilgisayara takılı yığınlarca kabloyu küçük etiketlerle neyin kablosu olduğunu not alırsanız, bu kablo neye aitti diye düşünmenize gerek kalmaz.

Yerdeki kablolar ve çoklu prizleri masa arkasına ve altına saklayarak hem temizlik yaparken sizi rahatsız etmelerini engeller hem de kablo dağınıklığı görüntüsünden kurtulmuş olursunuz. Legolar da çok şirin kablo tutacakları olarak kullanılabilir.

6



Dolap kapağına yapıştıracağınız küçük askılara tencere kapaklarını asarak dolap içlerinde daha rahat bir kullanım alanı sağlar, tencerelerinizi rahatça iç içe yerleştirebilirsiniz.

Fırın tepsileri ve  cam kapları üst üste koyarak her kullanım sırasında sıkıntı yaşarız. Ucuza satın alabileceğiniz bulaşık kurutma standlarına dizerseniz kolayca istediğiniz ürünü bulabilirsiniz. 

Derin dolapların iç taraflarında bulunan malzemelere erişmekte zorluk çekiyorsanız içine yerleştireceğiniz kutular çekmece görevi görerek hem düzenli bir görünüm hem de size rahat bir kullanım sağlayacaktır.

7



Buzdolabı poşetleri, streçler ve folyoları dolap kapak içlerine bir raptiyeyle asarak veya dosyalıklara yerleştirerek daha düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz. Hatta mısır gevreği kutusunu keserek kendiniz de bir dosyalık yaratabilirsiniz.

8



İç çamaşırı çekmecenizi küçük kutularla bölüp çekmecenize düzen getirebilir, kolileri kumaşla kaplayarak büyük kutular yaratıp dağınıklığa neden olan eşyaları bu sayede ortadan kaldırabilir, mutfağınızdaki ıvır zıvırları şirin kutuların içinde saklayarak dolaplarınıza düzen ve hayatınıza kolaylık getirebilir ve baklagillerinizi plastik kutularda saklayarak biribirinden farklı kutuların yarattığı düzensizlikten kurtulabilirsiniz.

9

Son olarak evinizde düzen sağlayabileceğiniz birkaç ürün ve fikir:

0 yorum:

Yorum Gönder