Filled Under: ,

Evinizi Korkmadan Boyayabileceğiniz 5 Renk

Share

Yaz geldi, evlerde boya badana zamanı. Peki hangi renk? Eşyalarıma uyar mı?
Çok mu koyu olur? Olmaz! Korkmayın. Bırakın artık şu şampanya rengini. Cesur olun ve seçin. 

İçiniz kararır diye korkup açık renklere yöneliyorsunuz ama o açık renklere ışık vurduğunda beyazdan bir farkı kalmıyor. Soft ve tonu biraz koyu renkler evinizi bir anda modern bir dekorasyona kavuşturur. Neyle Ne Gider'in korkmadan kullanabileceğiniz 5 renk seçimi;

Evinizde modern tarza sahip dekoratif ürünlere ve mobilyalara sahipseniz gri tonlar çok yakışacaktır. Duvarlarınızdaki tablolar ön plana çıkacaktır.

Gri duvarlar ile sarı, yeşil, mor, mavi mobilyalar kullanılabilir. Koltuk gurubu gibi büyük mobilyalarda bu renkleri tercih etmezseniz; yastıklarda, objelerde, halılarda, tablolarda ve hatta raflarda kullanarak odanızı dekore edebilirsiniz.
Vizon her ne kadar kahverenginin tonlarından biri olsa da gri koltuklar, beyaz dolaplar ya da sehpalar, ve yine gri parkelerle uyumludur. Koyu kahve koltuklarınız varsa kaçının. Evinizin perdelerini açtığınızda vuran ışıkla nasıl farklı renklere dönüşebileceğine inanamayacaksınız.
Soft bir mavi ve tonları vazgeçemediğiniz renk haline gelebilir. Lacivert, gri, kahverengi, yeşil, beyaz, fuşya, sarı, bej ve ekru renkleri eşyalarınızda çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yeşile bakınca ferahlarsın derler. Binalarla dolu şehirlerde bakabileceğimiz yeşil alanlar olmadığı için boyayıp bakalım biz de. Yeşil, aslında bir çok tarza uyumlu bir renk. Lacivert, sarı, gri ve beyaz en sevdiği arkadaşları. 
Bir de kese kağıdı diye ismi gibi güzel bir boya var. Evinizdeki her şeye uyum gösterebilecek bir renk.