Filled Under: , ,

Saç Düzleştiricisiyle Yalnızca 10 Dakikada Su Dalgası

Share
Arkadaşlarınızla buluşmaya, toplantılara veya bir akşam yemeğine gitmeden önce kısa sürede kolayca yapılan, abartılı olmayan ve bakımlı görünen bir saç modeline sahip olmak için saç düzleştiricisiyle yalnızca 10 dakikada su dalgası yapabilirsiniz.

Nasıl mı? İşte yalnızca 5 adımda su dalgası...

1. Saçlarınızı Yıkayın


2. Isıya Karşı Koruyucu Sprey Kullanın


Hemen hemen her markanın çıkarmış olduğu ısıya karşı koruyucu spreyler; saç kurutma makinesi, düzleştirici ve maşanın saça vereceği zararlardan korur. Saçınıza ısı uygulamadan önce mutlaka bu üründen kullanmalısınız.

3. Saçlarınızı Tarayın 


Bu adımı atlamayın. Saçınızdaki karışmış tutamlarla, ısı uyguladıktan sonra hoş bir görünüm elde edemezsiniz.

4. Saçınızı Kurutun 


5. Su Dalgası Yapımı

Saçlarınızı tutamlara ayırın. Büyük ve esnek dalgalar istiyorsanız kalın, ince dalgalar istiyorsanız ince tutamlar şeklinde ayırmalısınız. Ayırmış olduğunuz tutamın en ucundan tutarak döndürün ve dalganın başlamasını istediğiniz kadar dipten başlayarak saç düzleştiricisini yalnız bir noktaya bastırarak ve bölüm bölüm atlayarak uygulayın. Tüm tutam üstünde kaydırarak değil, arada 1-2 parmak aralık bırakarak ve atlayarak uygulayın.
Tüm saç tutamlarına uygulamayı bitirdiğinizde, parmaklarınızı saçlarınızın arasından aşağı doğru çekerek dalgaları dağıtın ve son olarak sprey kullanın.

Dağınık topuz yapmadan önce de kullanacağınız bu teknikle çok daha fazla uğraşılmış bir topuz görünümü elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder