Filled Under: , ,

İçinizi Aydınlatan Ferah Banyo Dekorasyonları

Share
Misafir gittiğimiz evlerde banyonun her köşesini inceleriz. En ufak ayrıntıya dikkat ederiz. Evimizin banyosuna ise dekore edilebilecek bir bölüm olarak bakmayız. Oysa ufak dokunuşlarla içinizi aydınlatan, ferah bir banyoya sahip olabilir, dekorasyon tutkunuzu banyonuza da yansıtabilirsiniz.

Neyle Ne Gider, Banyo Dekorasyonunda kolayca uygulayabileceğiniz detaylara dikkat çekiyor.

Banyo Perdeleri


Artık pek kullanımda olmasa da banyo perdeleri, yeni tarz olan vintage dekorasyonuyla hala nostalji tutkunlarının evinde yaşamını sürdürmekte. Aslında çok da güzel görünüyorlar. Şık banyo perdeleri seçerek banyonuzda bir anda büyük bir dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz.


Çerçeveler

Kim demiş banyoda çerçeve olmaz diye? Çerçeveler, evin her bölümünde yarattığı büyük değişimlere banyonuzda da devam edebilir. 

Klozetin arkasında kalan duvarın, aslında banyonuzda aynadan sonra en çok baktığınız bölüm olduğunun farkında mıydınız? Çerçevelerle süslemeyi düşünür müydünüz?

Sepetler ve Kutular

Banyonuzda depolama bölümleriniz size yetmiyorsa, sepetler ve kutulardan yardım isteyebilirsiniz. Bu son derece şık ve kullanışlı ekstra depolama alanlarıyla, dekorasyonunuza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Havlular, duş jelleri, şampuanlar, cilt ürünleri, parfümler, makyaj malzemeleri... Tüm bu malzemeler tasarımına özel olarak çalışılmış, şık ürünlerdir. Bunları dolaplara saklamak yerine güzel bir dizilimle sergilemek, banyo dekorasyonunuza hareket getiren en büyük öğelerin başında gelir. Banyonuzda açık raflar ve dolaplar kullanmaktan çekinmeyin.

Fazla yığılmayı önlemek amacıyla küçük tepsiler, hasır sepetler ve hatta son yıllarda çoğunlukla mutfakta kurabiyelik olarak kullanılan 2 katlı seramik ürünlerden yardım alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder