Filled Under: , , ,

2014 Bikini Modelleri ve Plajlardaki Son Trendler

Share

Yaz geldi, içimiz kıpır  kıpır! Tatil planları yapılırken bir de alışverişe çıkmak lazım. En başta bikini ve mayolara bakılır. Neyle Ne Gider bu yazın bikini ve mayo trendlerini sizin için bir araya getiriyor.

Bikinilerde kombin bu sene de devam ediyor. Bikini üstü ve altının farklı renk ve modellerde bir araya getirilmesi tamamen sizin seçiminizde. Ya da yalnızca alacağınız bir bikini üstüyle eski bikininizin altını kombinleyerek yaza yeni bir bikiniyle girebilirsiniz.

Bu sene kumsallarda Afrika esintileri görülecek. Fosforlu renkleri ve geometrik desenleriyle çok hoş görüneceksiniz.


Bikini dediğin el kadar kumaş parçası demeyin. Moda, trendsetter'ların ellerinde şekilleniyor ve her yıl değişiyor. Çok güzel renklerin blok şekillerle bir araya getirilmesiyle oluşan bu yeni desenler çok çarpıcı.
Bikini üstlerindeki büyük pileler küçük göğüslere sahipseniz sizi kurtarır. Büyük göğüsleriniz varsa pek bulaşmamanız tavsiye olunur. Merak etmeyin bu yaz çok farklı bikini tarzları mevcut.
Püsküller fora! Alışveriş yaparken sıkça karşılaşacağınız bir model olan püsküllü bikiniler gerçekten çok hoş. Bu bikinilerde uzun, kısa, yoğun, seyrek ve hatta göbeğinize kadar uzanan püskül çeşitleriyle beğenilere açık.
Burgu modeller renk ve çeşitleriyle göz kamaştırıyor. Bikinilere eklenen metal aksesuarlar da çekiciliğinizi arttırıyor.
Dekorasyonda, fotoğrafçılıkta ve kıyafetlerde bu sene sıkça gördüğümüz vintage, bikinilere de yansıdı. Yüksek beller geri döndü. Oldukça geniş bir kitle tarafından da kullanımda. Betty Boob'un kulakları çınlıyor.
Ve tabii, her yıl olduğu gibi üçgen bikiniler ve leopar desenlerden vazgeçemeyenlerin beğenisine sunuluyor. 
Son olarak bu sene iç çamaşırına çok benzeyen bikiniler de mağazalarda. Dantelli, fistolu modeller şirin bir görünüme sahip. 
Fiyonklu modeller de yine 2014 yazına vintage esintileri getiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder