Filled Under: ,

Evimizde Yaratabileceğimiz Çalışma Alanları / Home Office'ler

Share
Evde, bilgisayar başındayken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Laptoplar, ipadler, akıllı telefonlar derken bilgisayar masası ya da çalışma odası gereksinimi oldukça azaldı. Fakat, hala güzel bir çalışma alanım olsa başından kalkmam diyorsanız; Neyle Ne Gider, saatlerinizi geçirmek isteyeceğiniz Home Office ya da Çalışma Alanı yaratmanız için püf noktaları sizinle paylaşıyor.

En çok vakit geçirdiğiniz mekanınız, sizi her daim o alana çeken bir dekorasyona sahip olmalı. Daha sandalyenizi çekip otururken huzur duymalısınız. 


Bunun için öncelikle yaratacağınız Home Office in yeterli derecede aydınlatılması lazım.

Dekorasyon yalnızca masa ve sandalyeden oluşmamalı;
Raflar asın, aynı desen veya renkte klasörlükler koyarak dağınıklığı önleyin. 
Renkleri birbirine uyumlu objelerle tamamlayın. 
Hayatınızdan parçalar ekleyin; masanızın dayandığı duvara gezilerinizden topladığınız anıları asabileceğiniz bir mantar pano koyabilirsiniz ya da aile fotoğraflarınızın bulunduğu güzel çerçeveler asın.



Evimde bir masa daha koyacak yer yok diyenlerdenseniz, konsollar yardımınıza koşuyor. Çalışma masalarından daha dar olan konsollar, odayı daraltmadan size bir çalışma alanı yaratır.


Peki ya gömme dolaplar ya da küçük kilerler, evdeki çoğu vaktinizin orada geçebileceğine inanır mısınız?


Güzel bir çalışma alanı için her köşeyi değerlendirebilirsiniz. Evinizde 2 kolon arasında veya dolaplarla duvar arasında kalan bölümleri, ölü alanlar olarak düşünmeyin. Çok işinize yarayabilirler. Aralarına koyacağınız bir raf kolayca masa görevini görecektir.


Evinizdeki her alanı kullanmaya çalışın. Merdiven altları da, bir çalışma alanı yaratabilmek için oldukça yeterlidir. Ya da köşeleme yerleştireceğiniz küçük masalar size fazlasıyla yeter.


Öylece yer kapayan kitaplıklar çıkış noktanız olabilir. Marangozdan istediğiniz ebatlarda yaptırabileceğiniz tek ayaklı masaları, kitaplık ile birleştirdiğinizde size istemediğiniz kadar rafa sahip olacağınız çalışma alanları yaratır.

0 yorum:

Yorum Gönder