Filled Under: , , ,

Dekorasyonunuza Eski Kapılarla Vintage Dokunuş

Share

Özlemini duyduğumuz, önlerinden geçerken hayranlıkla baktığımız, filmlerde görünce keşke böyle bir evim olsa dediğimiz eski evlerin en özel noktası eski kapıların nostaljik ve sıcak duruşu hepimizi içine çekiyor. Önünde fotoğraf çektirmekten zevk aldığımız eski evlerin o rengarenk, yıpranmış ve yaşanmışlığın göstergesi eski kapılar, hayatımıza vintage girdiğinden beri dekorasyonda da yerini aldı. 

Neyle Ne Gider, dekorasyonda eski kapıları sizin için yazdı.

Şehirlerde hala tutunmaya çalışsa da o güzelim eski evler birer birer yıkılıyor. Şehirlerde hayat, kendini rezidans ve alışveriş merkezlerine bıraksa da gözümüzün görmek istediği sıcak dokunuşları evimize ve mekanlara vintage adı altında sokmaya çalışıyoruz. 

Bir vintage dokunuş tadında evlerde, cafelerde hatta ofislerde yerini alan eski kapılar nasıl kullanılmakta...

En basit ve en güzel haliyle, yalnızca boş bir duvarı doldurabilirsiniz. Kapı girişindeki konsolun arkasında, oturma odanızda koltuk arkasında veya köşelerde kalan boş duvarlarda mekanı tümüyle ele geçiren bir obje halini alıyor.
Kapıların içine ayna ekleterek de çok şık bir görünüme kavuşan eski kapılar, eski görünümü yeni bir dokunuşla kullanmak isteyenler için de güzel bir çözüm.
Yatak başlığı olarak kullanılan eski kapılar da, yatak odasını şıklaştıran en önemli obje haline geliyor.
Eski kapıların yanı sıra, eski pencere ve panjurlar da yatak başlığı olarak kullanılabilir.
Eski kapılar DIY tutkunlarının da önlenemez objesi haline geldi. Eski kapılar; masa ve sehpalarda, hatta çerçeve ve yazı tahtası konseptinde yeniden hayat buluyor. 

0 yorum:

Yorum Gönder