Filled Under: ,

5 Adımda Uzun ve Dolgun Kirpikler

Share
Uzun ve dolgun kirpiklere yalnızca 5 ipucu ile sahip olabilirsiniz. 

Neyle Ne Gider, uzun ve dolgun kirpiklere sahip olabileceğiniz 5 maskara uygulama adımını sizinle paylaşıyor. 

1. Kirpiklerinizi Pudralayın


Kirpiklerinizin dolgun görünmesini istiyorsanız maskaranızı uygulamadan önce pudralayın. Yüz pudranızı bir far fırçası yardımıyla uygulayabilirsiniz. Yüz pudranız yoksa, eski bir maskarayı bebek pudrasına batırarak maskara sürer gibi kirpiklerinize uygulayabilirsiniz.

2. Zikzaklar yaparak Maskaranızı Sürün


Maskaranızı kirpiklerinizin diplerinden başlayarak uçlarına doğru, sağa ve sola zikzaklar yaparak sürün. Bu, maskaranın kirpiklerinizi tek tek ayırmasını ve  her kirpiği boyamasını sağlayacaktır.

3. Gözlerinizi hafifçe kırpın


Maskaranızı uygularken gözlerinizi çok yavaş kırpın. Bu kirpiklerinizin kıvrılmasını sağlayacaktır. Göz kapağınıza bulaştırmaktan korkuyorsanız, bir kartviziti göz kapağınızı kaplayacak şekilde tutarsanız temiz bir iş çıkarmış olursunuz. Hatta bu sayede, her kirpiğe tek tek maskara sürebilirsiniz. Ya da maskara uygulamanızdan sonra bulaşan yerleri, fondötene hafifçe batırılmış kulak çubuğuyla kolayca silebilirsiniz.

4. Birden Fazla Kat Uygulayın


Uzun ve dolgun kirpikler için maskaranızı her zaman birden fazla kat uygulayın. 2. ve eğer isterseniz 3. katı, ilk katı sürdükten sonra kurumasını beklemeden uygulayın. Geç kalırsanız topaklanmalar oluşabilir.

5. Alt Kirpikleri Unutmayın


Alt kirpiklere de maskara uygulayınız, bu gözlerinizin daha büyük ve net görünmesini sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder