Filled Under: ,

Raf ve Dresuar Dekorasyonunun 5 Yolu

Share
Evimizin sergi bölümleri olan ve tüm ıvır zıvırlarını toparlayan raflar, konsollar ve dresuarlar, dekorasyonumuzun ön plana çıkmasında kilit noktalardır. Ne kadar ferah, şık ve uyumlu görünürlerse, eviniz bir o kadar huzur verici olacaktır.

Neyle Ne Gider; raf, konsol ve dresuarların dekorasyonunda izleyeceğiniz 5 önemli yolu sizinle paylaşıyor.

1

Abajurlar ve çiçekler en güzel objelerden birisidir. Çiçekler eve canlılık ve ferahlık verirken abajurlar evimizin hemen hemen her yerine şıklık getirecek bir parçadır.

2

Konsollarınızın ve dresuarlarınızın zemin rengine uyumlu olacak objeler kullanın. Bu hem zemin rengini vurgulayacaktır hem de bütünde uyumun varlığını hissettirecektir. 

Objeler, kitaplar, mumlar iç içe girmemeli. Gözün her objeyi rahatça fark edebilmesi için objeler arasında aralıklar bırakın.

3

Raflarınızın, konsollarınızın bulunduğu duvarı çerçeveler ve fotoğraflarla süsleyin. Bu dekorasyon alanınızı büyüterek çok daha güzel bir görünüm sağlar.

4

Dekorasyonda kendinizi kısıtlamayın. Çerçevelerinizi yalnızca duvara asarak kullanmak zorunda değilsiniz, raf ve konsolların üzerine yerleştirilen çerçeveler de güzel bir fon yaratır. Bir başka seçenek olan şık aynaları da unutmamak gerekir.
Raflarınızın altına asacağınız süsler, dikkati farklı noktalara çekerek hoş bir görüntü oluşturur.
Ayrıca son zamanlarda dekorasyonda önemli bir yer edinmiş büyük yazılar ve devasa harfler, dekorasyonda büyük tamamlayıcılar haline geldi. Harfler ve kelimelerle dekorasyonunuza, size özel imzalar bırakın.

5

Kitapları, alışık olduğumuz tarzda yalnızca dik konumda sıralamayın. Yığın halinde üst üste, farklı raflara bölünmüş halde ve hatta aynı kitaplıkta dik ve yatay şekilde beraber kullanacağınız kitap yığınları şık ve renkli bir görünüm sağlayacaktır.Yatay şekilde yerleştirdiğiniz kitaplar, üzerine obje koymanız için size ayrıca bir platform sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder