Filled Under: , , ,

Hayatımızı Kurtaran Küçük Siyah Elbiseler

Share
Hepimizin dolabında olması gereken mucizevi parça; Siyah Küçük Elbise, hayat kurtarır. 

İster askılı, ister yarım kollu... İster balon etek, ister mini ya da midi etek... Mutlaka dolabınızda bulundurun. Yaz sezonu açıldı; düğün, davet, partiler, nikahlar kapımızda. Neyle Ne Gider; dolabımızın yıldızı, Little Black Dress i sizlerle paylaşıyor.


Küçük siyah elbiseniz, her daim her ortama uygun olsun isterseniz kartlarınızı daha güvenli bir modele oynayıp midi boyda, dekoltesiz ve düz kesimlere sahip bir elbise almalısınız. Bu model sizi gerçekten kurtarır. Size sadece saç ve makyajı düşünmek kalır.

Kendinize güvenen ve her yere uydurmasını bilirim diyenlerdenseniz, hatları daha belirgin bir elbise de seçebilirsiniz. Kabarık veya kısa etek boyuna sahip, dekolteli, dantel işlemeli modeller tam size göre.

Sadeliğini korumak ama yine de bir farklılık yaratmak isteyenler, siyah elbiselerini Christian Louboutin tarzı tabanı kırmızı bir ayakkabı ya da bej rengi sivri burun bir ayakkabıyla kombinleyebilirler.


Siyah küçük elbisenizin gideceğiniz davete basit kaçacağını mı düşünüyorsunuz? O zaman bir de farklı ceketlerle deneyin. Bir anda havası değişecektir.

Veya neon ayakkabılar, hem sizi farklı kılacak hem de tüm gözleri sizin üzerinize çekmeyi başaracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder