Filled Under: ,

Babalar Günü Hediyeniz Hazır mı?

Share

Herkesin bir günü olduğu gibi Babaların da bir günü var, 15 Haziran 2014, Pazar günü. Birçoğumuz henüz hediye almadı ve hatta karar veremedi. Çünkü, babaya hediye almak en zorudur. "Kullanır mı kullanmaz mı, duygusal mı olmalı yoksa bir gömlekle geçiştirmeli miyim?" derken yalnızca 1 hafta kaldı. Karar verebilmeniz için Neyle Ne Gider'den küçük bir yardım.

1


Çoğu baba, tamirat işlerini sever. Her pazar ya matkap çalışır ya dama çıkılır. Bir de o alet edevatlarını toplasalar diyorsanız, takım çantası hem sizi kurtarır hem de babanızı çok sevindirir. Yepyeni aletlerle dolu bir çantaya çok sevineceklerdir.

2


Babalarımızın zaten sevdiği yelekler, yeniden moda oldu. Hazır moda olmuş ve her yerde bulabilecekken yelekten güzel hediye mi olur?

3


Babanızın en sevdiği eski bir filmin kanvas tablosu, onu hem eskilere götürecek hem de sizin babanızı ne kadar tanıdığınızı belli ederek büyük bir jest olacaktır.

Ya da beraber gittiğiniz ilk filmin posteriyle daha da anlam katabilirsiniz. Bakalım hediye açınca size anlamlı gözlerle bakacak mı?

4


Dönemin avantajlarını kullanarak bu sene oynanacak 2014 Brezilya Dünya Kupası tüm maçlarını izleyebileceği, şu anda kampanyaların revaçta olduğu bir geniş ekran televizyon veya projeksiyon cihazı, biraz da büyük bir hediye almak isteyenlere güzel bir ipucu.

5


Uzun zamandır babanıza zaman ayıramadıysanız, beraber vakit geçirmek en güzel hediye olacaktır. Beraber gideceğiniz bir tiyatro bileti nasıl olur?


Babalar çoğu zaman hissizdir. Doğum günlerini, kutlamaları ve hediyeleri çok önemsemezler, paketi açıp bir kenara koyuverirler ya da ne kadar işe yarayabileceğini düşünerek hediyenize bakarlar. Erkeklerin çoğu böyle değil midir? Hediye alsam da bir teşekkürden fazla bir tepki alamayacağınızı ama yine de hediye almadan içinize sinmeyeceğini düşünüyorsanız kendinizi çok sıkmayın. Zamanında bir arkadaşımın, tereyağını çok seven babasına şarküteriden en büyük boy tereyağını sardırtıp götürdüğünü bilirim. Adam bayılmıştı. Babanızı tanıyarak seçimler yapmak en güzeli.

Tüm Babaların ve baba adayların Babalar Günü kutlu olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder