Filled Under: , , ,

Yazlık Evlerde Mavi Beyaz Deniz Dekorasyonu

Share

Yazlık evler, kışın büyük şehirlerin ve iş yaşamının verdiği stresi atmak için çoğunlukla yılın dörtte birini geçirdiğimiz sığınaklarımızdır. Bu yoğun hayattan kaçış mekanlarının huzur veren bir dekorasyonla döşenmesi önemlidir. Huzurun rengi beyaz ve mavi, yazlık mekanların vazgeçilmez rengidir. Ve tabii ki deniz temasının en çok yakıştığı mekanlardır.

Yazlık evinizi  mavi beyaz renklerde dekore ederken cömert davranın ve bu renkleri yoğunlukla kullanmaktan çekinmeyin. Salonunuza kocaman lacivert bir koltuk koymaktan korkmayın. Deniz mavisine boyanmış duvarlar aslında çok huzur verici olabilir. Ya da bütünde beyazı koruyup sandalye ve koltuk minderleri, halı, çerçevelerde maviye yönelebilirsiniz.
Hem huzurlu hem de dinamik bir dekorasyona sahip olmak isteyenler, mavi ve beyazın yanına üçüncü bir renk ekleyerek bu dinamizmi yakalayabilirler. Peki en çok hangi renk yakışır? Benim seçimim kırmızı ya da sarı.
Yazlık evlere en çok yakışan objelerse deniz deyince aklınıza gelen her şeydir. En bilineni deniz kabuklarıdır. Mumlarda, cam fanusların içinde oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır. Gemici düğümleri de sıklıkla bulabileceğiniz dekorasyon objelerindendir. Farklı olmak isterseniz, kayık kürekleri, tahtadan oyulmuş balıklar ve surf tahtalarını da kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra duvarlara asılan yazılar da çok modern bir görünüm sağlıyor.
Huzur dolu bir yaz geçirmeniz dileğiyle...

0 yorum:

Yorum Gönder